Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Arhiva obavijesti

Na temelju točke XIII. Potpunog teksta Izjave o usklađenju općih akata Zelinskih komunalija d.o.o. sa Zakonom o trgovačkim društvima, raspisuje se NATJEČAJ za prijem radnika u radni odnos u Zelinske komunalije d.o.o.:

 • Radnik komunalnih usluga

 • Grobar

 • Strojar

 

Preuzmite dokument:  pdfNatječaj za prijem radnika u radni odnos

Zelinske komunalije d.o.o., su donijele odluku o prodaji dvije kosilice:

 • CUB CADET XT3 QS137
 • CUB CADET CC1024 KHN

Predmetne kosilice se prodaju po sistemu tko ponudi više, a zainteresirani ponuditelji iste mogu razgledati 26. listopada 2021. godine u vremenu od 08:00 – 13:00 sati, uz prethodnu najavu.

Detaljnije u dokumentu: pdfObavijest o prodaji kosilica

Reciklažno dvorište u subotu 3.7.2021. godine neće raditi zbog otklanjanja tehničkih nedostataka.

Zelinske komunalije d.o.o. provele su javni natječaj preko Zavoda za zapošljavanje za prijem 1 radnika komunalnih usluga na određeno vrijeme (zamjena za bolovanje) i 2 operatera na neodređeno zbog popune upražnjenih radnih mjesta. Operateri uz sakupljanje, utovar, odvoz smeća i druge usluge obavljaju još i poslove prijevoza i rada na grobljima te održavanju javnih površina. Zelinske komunalije imaju trenutno zaposleno 45 radnika, a tvrtka posluje uredno i efikasno.

Osuđujemo napade i prozivanje bilo kojeg od naših djelatnika u političke svrhe.

15. travnja 2021. je objavljen natječaj za prijem u službu, detaljnije u dokumentu:

pdfNatječaj za popunu radnih mjesta 15.04.2021.

Poštovani korisnici,

obavještavamo vas de će se odvoz otpada umjesto u petak 25.12.2020. i 1.1.2021. odvoziti u četvrtak na staru godinu 31.12.2020.

 

OBAVIJEST KORISNICIMA


Zbog nestanka struje u utorak 03.11.2020. godine

 • Zelinske komunalije d.o.o.
 • Zelina plin d.o.o. i
 • Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije P. J. Sveti Ivan Zelina

Neće raditi sa strankama.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju, a za sve hitne situacije molimo nazvati na dežurne mobilne telefone:

 • Pogrebno – 098 308 634
 • Zelina plin – 098 308 633
 • Vodovod – 091 5578 417

Odlukom stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 25.10.2020. obavezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski prilikom ulaska i boravka na grobljima.

Zelinske komunalije d.o.o. potpisale su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. za projekt „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada na području Grada Svetog Ivana Zeline“.

Referentni broj Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: KK.06.3.1.18.0001

Ugovor je u ime Zelinskih komunalija d.o.o. potpisao direktor Ivan Dananić, u ime Ministarstva zaštite okoliša i energetike ministar Tomislav Ćorić te u ime Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost direktor Siniša Kukić.

Ukupna vrijednost projekta je 2.673.716,03 kuna, a ukupno prihvatljivi troškovi projekta iznose 2.138.972,82 kn, čime je osigurano sufinanciranje projekta od 69,192 % odnosno 1.480.000,00 kn što je najveći mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka projekta, dok Zelinske komunalije d.o.o. osiguravaju 30,808 % ukupno prihvatljivih troškova.

Projektom i provedbom projektnih aktivnosti postići će se cilj - poboljšanje postojećeg sustava odvojenog sakupljanja otpada na području Grada Svetog Ivana Zeline kroz nabavu posebne opreme i to konkretno kroz nabavu dva komunalna vozila, jednog vozila većeg kapaciteta - 16m3 te drugog vozila manjeg kapaciteta - 7 - 7,5m3; oba vozila će zadovoljavati EURO VI D normu za odvojeno prikupljanje otpada a koja čine sastavni element funkcionalnog sustava gospodarenja otpadom.

Provedba projekta je od iznimne važnosti za lokalnu i širu zajednicu zbog važnosti unapređenja i poboljšanja procesa odvojenog sakupljanja otpada koje izravno utječe na povećanje oporabe otpada odnosno smanjenje odlaganja otpada na odlagališta.

S obzirom na sam cilj projekta - poboljšanje postojećeg sustava odvojenog sakupljanja otpada na području Grada Svetog Ivana Zeline, Prijavitelj će osigurati trajnost projekta kroz provedbu aktivnosti pružanja javne usluge odvojenog prikupljanja otpada na području Grada Svetog Ivana Zeline kao i provedbom soft mjera kojima će se osigurati daljnje informiranje javnosti o važnosti odvojenog prikupljanja otpada i recikliranja.

Provedbom projektnih aktivnosti i osiguravanjem trajnosti projekta doprinijeti će se povećanju udjela odvojeno prikupljenog komunalnog otpada u ukupnom komunalnom otpadu, oporabi otpada i konačno smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta na području Republike Hrvatske.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost društva Zelinske komunalije d.o.o.

 

 

Stupanj klasifikacije: INTERNO

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

 

zelkom bottom

Svim Zelinčakama i Zelinčanima upućujemo iskrene čestitke povodom Dana Grada Svetog Ivana Zeline- blagdana Svetog Ivana Krstitelja.

Zelinske komunalije – rade od 7 -13 h. (Blagajna od 7.30 – 12.30 h.)

RADNO VRIJEME:

 • ponedjeljak, srijeda, petak od 8 – 15 sati
 • utorak, četvrtak od 12 – 19 sati
 • subota od 8 – 13 sati
 • Nedjeljom i praznicima - ZATVORENO

Molimo sve korisnike da se pridržavaju uputa djelatnika i mjera zaštite zbog korona virusa.

S obzirom na trenutno stanje, reciklažno dvorište je do daljnjeg ZATVORENO.

Informacije o mogućnosti predaje korisnog otpada možete dobiti isključivo na broj telefona 01 / 2040 750 tijekom redovnog radnog vremena jer iz istog razloga do daljnjega NE PRIMAMO stranke u prostorijama društva.

Preporuke i postupci u cilju sprečavanja korona virusa

Obavijest građanima da zbog blagdana Svih svetih u petak 01.11.2019. godine, neće biti odvoza miješanog komunalnog otpada, te kako je petak rezervni dan za sakupljanje otpada u dane kada nema odvoza isti će biti odvezen u petak 08.11.2019. godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju

Uprava društva

john deere

Zelinske komunalije d.o.o. su uz pomoć sufinanciranih sredstava Grada Svetog Ivana Zeline nabavile novi traktor marke John Deere snage 120 KS. Radi se o tehnološki modernom traktoru koji će se koristiti za održavanje javnih površina, odnosno košnju bankina nerazvrstanih cesta i za potrebe zimske službe.

Uz traktor su nabavljeni i dodatni priključci i to: kranska kosilica SPEKTRA 6000 s glavom za košnju HYDRA 1300 i škarama za rezanje granja SRG 1400, rotacijski posipač TRP 1,5 M te snježni plug - ralica VERTUS 3,2. Nabavka ovog traktora povećat će učinkovitost održavanja javnih površina, a i rasteretiti upotrebu Unimag-a koji su stari tridesetak godina i često se kvare.

{unitegallery zelkomgalerija catid=2}

Grad Sveti Ivan Zelina 23.08.2017. sklopio je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Saznajte više...

U sklopu projekta izgradnje reciklažnog dvorišta na području Grada Svetog Ivana Zeline provedene su edukativne radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta o važnosti sprječavanja nastanka i odvojenog prikupljanja otpada i ulozi reciklažnog dvorišta u cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom. Saznajte više...

Redovito čišćenje Grada od kućnog otpada i smeća kao i deponiranja istog nezaobilazna su u funkcioniranju Zelinskih komunalija koje brinu o otpadu i čistoći Grada.
Usluga košnje i čišćenja za fizičke i pravne osobe s područja Grada Sveti Ivan Zelina.
Odvajanje otpada i način sakupljanja od vrata do vrata (Plastika, Papir) jedan je od značajnih koraka u smanjivanju količine komunalnog otpada. Zelinske komunalije d.o.o. upotpunjuju svoju djelatnost djelatnošću održavanja groblja i obavljanja pogrebnih usluga.
Uz održavanje groblja Zelinske komunalije d.o.o. nude kroz svoj izložbeno prodajni salon kompletnu pogrebnu opremu najviših standarda, te je u najtežim trenucima moguće na jednom mjestu dobiti kompletnu pogrebnu uslugu.

Adresa

ZELINSKE KOMUNALIJE d.o.o.
Katarine Krizmanić 1
10380 Sveti Ivan Zelina

Kontakt

Tel.: +385 1/2040-750
Fax.: +385 1/2060-716
Email: info@zelkom.hr

© Zelinske komunalije d.o.o.   website by getim.hr

Traži

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.